+45 20 16 75 85

Default page for all routes.

AWA er en af de førende europæiske IP-virksomheder, som opererer ud fra 17 kontorer i Europa, Asien og USA med 300 medarbejdere, hvoraf 180 er IP specialister/konsulenter – både Patent Attorneys, Attorneys-at-Law og andre eksperter indenfor IP. AWA tilbyder alle former for sagsbehandling, sagsanlæg, juridisk rådgivning og strategisk service på alle områder inden for Intellectual Property. I Danmark består AWA i dag af 50 rådgivere, jurister og andre specialiserede medarbejdere indenfor IP-området.

Vi Tilbyder

Har du erfaring indenfor enten fysik, elektronik og/eller software er der mulighed for at blive en del af en virksomhed med et særdeles godt renommé indenfor IP-verdenen internationalt. AWA arbejder, både selvstændigt og gennem moderselskabet, internationalt såvel som nationalt.

AWA er på en spændende rejse og det indebærer et potentiale for dig, som ønsker at være en væsentlig drivkraft i at udvikle forretningen – i et team som er kendetegnet ved både at være uformelt og topprofessionelt.

Afdelingen, du vil blive en del af, ledes af Lasse Henze og servicerer både små start-ups og store grown-ups og såvel danske som multinationale.

Rollen

Som rådgiver hos AWA arbejder du med opgaver og projekter i et dynamisk og afvekslende miljø, hvor værdien og det forretningsmæssige udbytte for klienten er i centrum.

Indenfor områderne fysik, elektronik og software er der en tiltagende efterspørgsel på alle AWAs forretningsområder som dækker alle aspekter af IP-rettigheder på strategisk, operationelt og administrativt plan; fra sagsbehandling til retssager og kommercielle kontrakter; fra patenter til varemærker og copyright; fra aftaler til analyser og fornyelser. 

I dagligdagen vil du stå for følgende:

Kvalifikationer

Vi søger dig – som besidder en lyst og et drive til at medvirke til AWAs fortsatte vækst og langsigtede relation til virksomhedens kunder. Det er derfor vigtigt at du, udover høj faglighed, også har en udbredt sans for den forretningsmæssige side af rollen

Som person er du ambitiøs, har et stort drive og forretningsforståelse. Du tager endvidere ejerskab og medansvar for at skabe din egen position.

Hvorfor Awa Patent?

Du bliver en del af en dynamisk og internationalt anerkendt virksomhed med langsigtet fokus og en stor faglig bredde. AWA er en succesfuld virksomhed beliggende i et nyt og attraktivt domicil på Christianshavn.

AWA er præget af godt kollegaskab, hvilket betyder at man gerne giver og deler såvel opgaver som viden og arbejdsglæde, både i teamet og i virksomheden. Alle medarbejdere har flekstid i et miljø hvor der er plads til balance mellem arbejde og privatliv.

Kontakt

AWA samarbejder med rekrutteringsfirmaet K2 Search.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til, i al fortrolighed, at kontakte Country Manager Søren Selnæs, K2 Search, tlf.: 20 16 75 85. Vi modtager også gerne dit CV via linket på denne side.