+45 20 16 75 85
Brancheområder

Life Science

Lægemiddel- og sundhedsbranchen står foran store udfordringer, hvad angår ressourcer og kompetencer på grund af en række globale trends.

En voksende ældre befolkning har nye og komplekse pleje- og omsorgsbehov. Innovationshastigheden inden for forskning og udvikling af nye og mere specialiserede behandlingsformer er stigende og giver nye udfordringer omkring tilgængelighed og finansiering. Digitaliseringen af store dele af sundhedssektoren påvirker både personalet og de administrative funktioner i og omkring plejen.

Generelt stiller flere parallelle trends nye krav til specialkompetencer og lederskab i sundheds- og sygeplejesektoren. En tæt samarbejde mellem disse sektorer, uddannelse, patienter og industri er afgørende for at realisere målet om at forbedre menneskers sundhed.

Vores konsulenter har den kompetence og erfaring, der skal til for at rådgive om og gennemføre branchespecifikke ledelsesrekrutteringsopgaver og lederskabsevaluering.

Vi har i den senere tid med succes bidraget til rekruttering af roller som General Manager/CEO, Clinical Director, Business Unit Manager, Business Development Director, Investment Manager Life Science, Pharmaceutical Affairs Manager, Clinical Research Manager, Medical Director, Director R&D, Head of Analytical Development, Medical Science Liason Manager og Quality Director på følgende branchespecifikke områder:

  • Lægemidler
  • Bioteknologi
  • Medicoteknik
  • Diagnostik og laboratorieinstrumenter
  • Sundhed og sygepleje
  • Digitalisering

Søger din virksomhed en ny leder?

Vil du vide mere om, hvordan vi kan styrke din organisation? Kontakt os, så vender vi tilbage inden for 24 timer.
Kontakt os