+45 20 16 75 85
Brancheområder

Media & Entertainment

Det går stærkt inden for Media & Entertainment. Traditionelle medier udfordres af nye, og ny teknologi påvirker forbrugsmønstre og forretningsmodeller.

Digitalisering og Big Data er to væsentlige temaer i branchen. Traditionelle medier som tv og trykte medier udfordres af streamingtjenester og online-medier. Avanceret dataanalyse skaber nye muligheder for annoncering, markedsføring og individuelt tilpassede ydelser. Inden for betting og gaming er mobile produkter stærkt stigende. E-gaming vokser. VR er endnu i sin vorden rent teknologisk, men kan påvirke branchen på sigt.

Mange af vores klienter i mere traditionelle virksomheder søger ofte seniorchefer fra digitale underholdningsvirksomheder for at kunne lede forandringen. Mange klienter søger ledere med dybtgående viden om digital forandring og digitale forretningsmodeller. Erfaring fra internationale virksomheder er også meget eftertragtet.

Vores klienter tæller alt fra store, globale koncerner til nordiske koncerner og mellemstore vækstvirksomheder med globale ambitioner. De roller, vi oftest rekrutterer til, er CEO samt de øvrige roller i ledergruppen som CFO, CHRO, CTO, CDO, CIO og CSO. Vi kan også bistå ved rekruttering af andre seniorchefer. Vi har mange års erfaring i branchen og stor viden om kandidatmarkedet.

Søger din virksomhed en ny leder?

Vil du vide mere om, hvordan vi kan styrke din organisation? Kontakt os, så vender vi tilbage inden for 24 timer.
Kontakt os