+45 20 16 75 85
Brancheområder

Education

K2 Search har konsulenter med operativ erfaring fra skoleledelse og gedigen erfaring med rekruttering af nøglefunktioner med fokus på lederskab.

Grundskolen og uddannelsessystemet generelt står over for store udfordringer med hensyn til at kunne tiltrække og rekruttere de rigtige kompetencer til disse nøglepositioner, der har stor betydning for samfundet. Baggrunden er mange pensioneringer og personer, som forlader faget og for få nyuddannede. Skoleledere har i dag meget komplekse opgaver, hvor en stor del af tiden anvendes på at rekruttere nye medarbejdere. Den tid kunne i stedet bruges på den primære opgave, at lede og udvikle skolen og dens pædagogiske arbejde.

Vores kunder arbejder inden for indskoling, grundskole, universitet og andre højere uddannelser og øvrige uddannelsesinstitutioner. Vi tilbyder omkostningseffektive kvalitetsprocesser hvad angår roller, hvor vores metode tydeligt tilfører værdi for vores klienter. Vi rekrutterer personale til skoleledelsen som fx chef for indskolingen, rektor, vicerektor, universitetsledere, forstandere, etc. og virksomhedsrelaterede roller som fx regionschef, virksomhedschef, forretningsområdechef.

Søger din virksomhed en ny leder?

Vil du vide mere om, hvordan vi kan styrke din organisation? Kontakt os, så vender vi tilbage inden for 24 timer.
Kontakt os