+45 20 16 75 85
Key Account Manager – Fashion Accessories

Rollen

I stillingen som Key Account Manager vil du have ansvaret for afsætningen af Fashion Accessories til store og anerkendte brands og kæder i Danmark og udlandet. Dette område indeholder smykker, solbriller, tasker, tørklæder, visse personlige plejeprodukter og evt. tekstil.

I tæt samarbejde med produktchefer, designere og indkøbere vil du være i stand til at sparre med virksomhedens strategiske kunder og medvirke til at finde de rette produkter, der lever op til kundens ønske om at supplere deres brand med fashion accessories – eventuelt som private- eller white label.

Du vil indgå i en spændende international virksomhed, hvor dine kolleger er passioneret omkring at tilbyde såvel mode – tøj og accessoires – som personlig pleje og du vil referere til den administrerende direktør.

Arbejdsopgaver

Som Key Account Manager får du mulighed for at sætte dit personlige aftryk både overfor virksomhedens eksisterende nøglekunder og ved etablering af nye relationer.

  • Varetagelse og fortsat udvikling af etablerede kunderelationer i ind- og udland
  • Etablering af nye kunderelationer indenfor større modehuse og detaillister i Nordeuropa
  • Planlægning og gennemførelse af kundeaktiviteter og salg indenfor Private/White Label
  • Udvikling af individuelle produktprogrammer i samarbejde med kunderne, produktchefer, designere og indkøbere
  • Ansvar for økonomien ifm. tilbudsgivning og forecasting på egne kunder

Du indgår i virksomhedens team af Key Account Managers, som alle i det daglige refererer direkte til virksomhedens CEO.

Om dig

Vi er ret overbeviste om at den rette kandidat har en branchemæssig relevant baggrund indenfor eksempelvis livsstil, fashion, design og er vant til at afsætte relevante produkter, tøj eller accessories til modekæder med et langsigtet perspektiv.

I rollen vil du arbejde med at tilgodese kundernes behov og sandsynliggøre den positive brand-effekt af at have private labelled produkter indenfor forskellige kategorier – og af den grund vil du have stor glæde af en tidligere erfaring med dette område.

Personen skal udvise en ægte lyst og drive til at udvikle dette område, virksomheden og ikke mindst kunderne med fokus på en langsigtet og gensidigt profitabel relation. Det indebærer at man forstår produkterne, kundernes brand og DNA samt evner at tage ’bolden’ til et relevant niveau.

Herudover, så kommer du med en reel kommerciel forståelse – dynamikken, økonomien, resultaterne og har fingeren på pulsen indenfor fashion området – og en naturlig lyst til at følge med på trends via bloggere, influensers, messer etc.

Du har et stort overskud, personligt drive og er god til at tage beslutninger. Virksomheden er præget af et lavt niveau af bureaukrati, hvorfor der kan være kort fra tanke til handling. Derfor leder vi efter en person som tager ansvar og arbejder selvstændigt i løsningen af sine opgaver.

Kontakt

Virksomheden samarbejder med rekrutteringsfirmaet K2 Search i forbindelse med denne proces.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Country Manager Søren Selnæs, K2 Search, tlf.: +45 20 16 75 85 eller Search Consultant Gry Hammerborg, tlf.: +45 40 61 82 76.

Vi modtager også gerne dit CV og evt. en kort ansøgning via linket på denne side.