Rekrutteringsbureau – K2 Search

K2 Search AB er en ledende rekrutteringsbureau i Norden. Med headhunting som fremgangsmåde rekrutterer vi chefer, specialister og kvalificerede sælgere. Ved at arbejde med kvalificeret search garanterer vi at vores kunder kan få adgang til hele kandidatmarkedet.

rekrutteringsbureau

Kontakt din rekrutteringsbureau tel. +45 31 12 33 00

KONTAKT OS

Vil du vide mere om hvordan vi kan styrke din organisation? kontakt os og du vil høre fra os inden for 24 timer.

Stærk rekruttering på solidt fundament

Som et af Nordens førende firmaer inden for headhunting- og search samt Interim Management, forstår vi hos K2 Search, hvor vigtigt det er at finde den helt rigtige medarbejder. Vores erfaring rækker tilbage til 1996, og vi har siden da hjulpet virksomheder med hundredvis af rekrutteringer om året. Vi ved dermed, hvad der har virket i årenes løb i hvert af de nordiske lande, men har også fulgt med i måderne, hvorpå arbejdsmarkederne har udviklet sig på og løbende opdateret vores tilgange til rekruttering. Vores rekrutteringsfirma har tilmed været en del af Wise Group AB siden 2007, som står noteret på NASDAQ OMX Nordic Small Cap. Dermed er vi en del af et større rekrutteringsfællesskab med et fælles mål om at sikre passioneret arbejdskraft til virksomheder.

Vores mål er at styrke andre

Vi motiveres af at skabe positiv forandring og finder som rekrutteringsfirma derfor den største glæde i at identificere det helt rigtige match mellem virksomhed og potentiel medarbejder. I har måske høje krav til jeres bedste medarbejder? Hos K2 Search agter vi ikke blot at imødekomme, de krav der stilles, men at overstige dem. Der skabes længerevarende og stærke relationer, når en medarbejder ikke blot opfylder krav til kompetencer, men også har lignende værdisæt og ambitioner for fremtiden som virksomheden. Vores rekrutteringsbureau har altid høje standarder for headhunting, og gennem en grundig process sørger vi at afdække alle behov og krav før vi igangsætter vores søgen efter kandidater.

Tilstedeværelse i Norden

Vi har valgt at fokusere primært på de nordiske lande, med kontorer i flere af de skandinaviske storbyer. I Danmark opererer vi ud fra vores kontor i København, hvorfra vi kan tilbyde vores tjenester til både hovedstadsområdet samt resten af landet. Det har stor betydning for os, at vi kan være med til at drive væksten hos de danske virksomheder, ved at opfylde behovet for højt kvalificerede og fantastiske kandidater.

Et netværk til forskel

Vores grundige metoder sørger for, at I som virksomhed får det meste ud af at benytte et rekrutteringsbureau. Der er mange ambitiøse virksomheder i Danmark, og der er dermed rift om den bedste arbejdskraft. Med et bredt netværk af kandidater, kan vi altid finde det I leder efter, hvad end kandidaten skal findes inden for f.eks. økonomi, administration eller IT.

Vi matcher alle forventninger

Som virksomhed bosiddende i København, kender vi alt til den travle hverdag, som de fleste af os kan opleve i en storby. Trods travlhed holder vi dog altid kvalitet og detaljerne for øje, og dette gælder også den fornødne fortrolighed, der pålægges os som rekrutteringsfirma. Alle henvendelser fra ansøgere behandles med fortrolighed, og dette gør sig ikke mindst gældende i tilfælde af lederskifte mm., hvor nogle parter for eksempel skal have besked før andre. Vores ambitioner vil altid matche jeres i jagten på de bedste kandidater, og med vores mange års erfaring, har vi alle de redskaber der skal bruges til et vellykket rekrutteringsforløb.

  • Et bredt netværk af kandidater, sikrer et stærkt match.
  • Vi tilrettelægger vores strategi efter netop jeres behov.
  • Alle informationer behandles professionelt og fortroligt.
  • Rekruttering lokalt, nationalt og internationalt.
  • Vi skaber nye muligheder for både kandidater og virksomheder.