+45 20 16 75 85

Default page for all routes.

Kinnarps Group er i dag Europas førende udbyder af indretningsløsninger til kontorer og offentlige miljøer, hvor høj kvalitet og lav miljøpåvirkning kendetegner hele forsyningskæden – fra råmaterialer til de færdige løsninger til arbejdspladsen.

Kinnarps, som er 100% familieejet, har salgsaktiviteter i ca. 40 lande med datterselskaber i 10 af dem og i alt ca. 200 salgssteder. Koncernen har ca. 2.150 medarbejdere på verdensplan og koncern-ledelsen og centrale koncernfunktioner er placeret i Kinnarp i Sverige. Det danske datterselskab består af 62 medarbejdere, hvor cirka halvdelen er placeret på hovedkontoret i Brøndby og resten på to kontorer i Jylland. Læs mere på: www.kinnarps.dk

K2 Search har fået til opgave at besætte rollen som Finance Manager/CFO med reference til Managing Director for Kinnarps i Danmark. En uddybende beskrivelse kan rekvireres jf. nedenstående

Din rolle

I rollen har man det overordnede ansvar for at lede afdelingen på bedste vis og og sikre at nuværende og fremtidige finansprocesser er effektive og retvisende samt at de varetages i overenstemmelse med såvel interne som eksterne retningslinjer og lovgivning.

Herudover har man også ansvar for IT, HR og GDPR i Danmark.

Som Finance Manager/CFO indgår man i Kinnarp Danmarks ledergruppe som tillige består af Managing Director og Sales Director.

Personen vil have en del ’hands-on’ i forhold til det regnskabsmæssige, konsolidering/ rapportering og besidder samtidig evnen til at være en god sparringspartner for forretningen og medvirke til at skabe optimale forudsætninger for rentabel vækst og positive resultater i Danmark.

Opgaver og ansvar

Krav og forventninger

Som beskrevet ovenfor omfatter Finance Manageren/CFO’ens opgaver både budgettering og måneds- og kvartalsrapportering og ind i mellem at have fingrene helt nede i de praktiske opgaver såsom løn og bogføring.

Den rette kandidat har derfor en praktisk tilgang til sine arbejdsopgaver og trives med at være en del af den daglige drift. Dertil er personen struktureret og besidder gode analytiske evner, og har samtidig en naturlig pondus, der gør hende/ham i stand til at udvikle økonomifunktionen, så den bliver en aktiv spiller i virksomhedens daglige virke og fremtidige udvikling.

IT

Formelle uddannelseskrav

Næste skridt

K2 Search er ansvarlig for denne rekruttering. Såfremt du har spørgsmål kan du rekvirere den uddybende profil på mail@k2search.dk. Ved yderligere spørgmål kan Country Manager Søren Selnæs kontaktes fra den 6. januar på mobil +45 2016 7585 eller via mail at soren.selnaes@k2search.dk.

Har du en relevant baggrund og interesse for at komme i videre dialog, så registrer dit CV via linket nedenfor.

Vi ser frem til at høre fra dig.