+45 20 16 75 85

Default page for all routes.

IQVIA leverer integreret information og teknologiske løsninger med henblik på at drive sundhedssektoren fremad. IQVIA er blandt de førende globale leverandører af informations- og teknologitjenester til sundhedssektoren og biovidenskaben. Virksomheden håndterer kunder på mere end 100 steder Worldwide, og virksomhedens mere end 50.000 medarbejdere beskæftiger sig med højt kvalificeret services inden for områder som analyse og strategiudvikling. Målet er at forbedre kvalitet og produktivitet globalt i kundernes organisationer. www.iqvia.dk

Rollen

IQVIA søger en Business Development Manager, som vil få ansvaret for at identificere, udvikle og udvide de salgsmuligheder, der er til især sygehuse og regioner. Personen skal identificere salgspotentialet og behovet for løsninger hos både nuværende og potentielle kunder, håndtere hele salgsprocessen og sikre dialogen og samarbejdet med leveranceenheden, således at løsningerne implementeres på tilfredsstillende vis.

Business Development Manageren vil indgå i et tæt samarbejde med andre Development Managere, som i dag varetager andre områder af det strategiske og langsigtede salg. Det er meget vigtigt at skabe et stærkt team, som kan komplementere hinanden og sammen være stærke inden for såvel opbygning af ny portefølje/pipeline og varetagelse af de eksisterende relationer, så organisationen kan vækste og udbygge deres markedsandel.

I dagligdagen vil du stå for følgende:

Kvalifikationer

Det er et krav at have god indsigt i forretningsgangene omkring – og gerne erfaring fra arbejde med – sundhedssektoren, hospitaler mv.

Personlige egenskabers

Hvorfor IQVIA?

Du vil komme med på et tidspunkt hvor organisationen står overfor en spændende forandrings og videreudviklingsproces med gode muligheder for at styrke markedspositionen inden for sundhedsområdet. Dette betyder samtidig at du vil have en unik mulighed for at påvirke udviklingen på det kommercielle område og sætte dit eget fodaftryk. Yderligere vil du have glæde af IQVIAs stærke brand som eksperter inden for hospitalsvæsenet og sundhedssektoren.

Kontakt

IQVIA samarbejder med rekrutteringsfirmaet K2 Search i forbindelse med denne proces.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Country Manager Søren Selnæs, K2 Search, tlf.: 20 16 75 85 eller Research Consultant Gustav Lockenwitz, tlf.: 31 36 40 01.