Interim Management

I vores virksomhed er nøglen, at have den rette person på den rette plads. Interim Management  vil sige, at der på konsulentbasis ansættes en erfaren specialist eller chef, hvilket er blevet et oplagt valg for mange virksomheder. Interim Management indebærer at man, med kort varsel og under en flexibel tidsperiode, ansætter en professionel og operativ person med god erfaring fra lignende situationer.
En Interim Manager er en sikker kilde til viden og ekspertise.
Hvornår er en Interim Manager en god løsning?
  • Når der er behov for at udfylde en lederstilling med kort varsel eller som aflastning i forbindelse med igangværrende rekruttering
  • Forandringsprojekter, når man vil ændre den interne kultur i en organisation
  • Ved ekspansion, fusion, børsnotering eller opkøb
  • Ved implementering af nye systemer
  • Hvis man skal have løst et problem på projektbasis
  • Ved sygefravær, forældreorlov eller pensionering
  • Ved høj arbejdsbelastning

Vi har gennem 18 år i Norden opbygget et stærkt netværk, bestående af erfarne ledere som hurtigt kan sætte sig ind i adskillige problemstillinger. Som fælles karaktertræk har de kapaciteten til at tilpasse sig i nye miljøer. De er operative ledere, der skaber tryghed i virksomheden og leverer med drive og energi.

Det er enormt omkostningseffektivt, at gøre brug af en Interim Manager. En erfaren konsulent har en meget kort oplæringsperiode og der er ingen startomkostninger eller omkostninger for afregning, hvilket vil sige, der kun skal udbetales løn for udført arbejde.

Interimopgaverne kan variere lige så meget som personernes baggrund, men fælles for dem er, at de hurtigt skaber resultater og forandring. Vi leverer både erfarne ledere og specialister til vores kunder samt håndterer alt praktisk. Jobbet findes på alle vores etableringssteder i Danmark, Sverige og Finland.

Download vores interim management ebook her!

Vil du vide mere om hvorvidt vi kan hjælpe, så kontakt os! Vi vil kontakte dig med et svar indenfor 24 timer.

KONTAKT OS

Vil du vide mere om hvordan vi kan styrke din organisation? kontakt os og du vil høre fra os inden for 24 timer.