Join HR Executive

MORGENMØDER & NETVÆRK

 

OPTIONALITY!

Kan din organisation håndtere det?

Optionality handler om mentaliteten hos den nye arbejdsstyrke og vi sætter fokus på hvilke udfordringer nye trends giver og hvordan virksomheder kan udnytte det store potentiale, der ligger i at være på forkant med udviklingen.

K2 Search har, i forlængelse af vores første Nordic HR Executive, fokus på fremtidens arbejdsmarked. Denne gang har vi inviteret en inspirator af høj karat. London baserede Hung Lee – stifter af Workshape.io – vil tage os med på en rejse og præsentere sine tanker og erfaringer fra start-ups til større virksomheder.

Efterfølgende vil Hung i samarbejde med K2 Search, facilitere en debat, blandt andet med fokus på ‘agile strukturer’:

  • Job med udgangspunkt i fælles mål, men uden traditionel styring
  • Talent acquisition uden prædefinerede roller
  • Engagement og ejerskab

Såvel indlæg og debat vil foregå på engelsk for at få størst udbytte af at have Hung Lee i huset.

Kom med:

Dato & Tid: Onsdag d. 21. februar 2018 Kl. 8.30 – 10.30 (Let morgenmad fra 08.00-08.30)

Sted: Industriens Hus, Vesterbrogade 1E 7.sal 1620 København V (Husk at tage forbehold for trafik)

Bemærk: Der er et begrænset antal pladser. Arrangementet er gratis og åbent for alle med interesse for HR og nye tendenser, men såfremt arrangementet bliver overtegnet, forbeholder vi os ret til at prioritere deltagere med HR ledelsesfokus. Du får selvfølgelig besked i god tid, hvis vi alligevel ikke kan tilbyde dig en plads.

Skulle du blive forhindret, så lad os det endelig vide, så vi kan tilbyde din plads til en anden. Vi tillader os at opkræve et mindre no-show fee på kr. 350 ex. moms ved udeblivelse.